„NAJLEPŠIE AUTÁ 2013“: SEAT Alhambra je tretíkrát za sebou víťazom kategórie dovážaných MPV

Reklama

Bratislava, apríl 2013 – SEAT Alhambra bol tretíkrát za sebou zvolený „Najlepším dovážaným MPV“ v ankete „Najlepšie autá 2013“, v ktorej sa svojimi hlasmi zúčastnilo 112 877 čitateľov časopisu „auto motor und sport“. Dr. Matthias Rabe, člen predstavenstva a viceprezident spoločnosti SEAT zodpovedný za výskum a vývoj, prevzal ocenenie na galavečere v Stuttgarte od Alexandra Blocha, vedúceho oddelenia pre testy a techniku časopisu „auto motor und sport“.

Na stupne víťazov sa dostal aj SEAT Leon a SEAT Ibiza. Obidva modely obsadili tretie miesto vo svojej triede, napriek tomu, že sa nový SEAT Leon predáva len  niekoľko týždňov. Tento rok bolo v ankete nominovaných 373 modelov v desiatich kategóriách. Hlasovania sa po celom svete zúčastnilo viac ako 216 000 čitateľov zo 17 krajín.

http://www.youtube.com/watch?v=jI5BozLMqQw

 

Tri víťazstvá za sebou sú pôsobivým dôkazom vynikajúcich kvalít modelu SEAT Alhambra,

prehlásil Dr. Matthias Rabe na vyhlasovaní výsledkov ankety.

Obľúbený SEAT presvedčí svojou excelentnou kvalitou a flexibilnou funkčnosťou. Veľkú úlohu v hlasovaní zohral určite tiež výnimočný pomer cena/výkon.

Ďalší triumf modelu SEAT Alhambra v ankete „Najlepšie autá 2013“ je pokračovaním neuveriteľnej šnúry víťazstiev od jeho uvedenia na trh koncom roka 2010. Naposledy v novembri 2012 získal model Alhambra ocenenie „Auto Trophy“ v čitateľskej ankete časopisu „Auto Zeitung“ – tiež tretíkrát za sebou. A ešte predtým vyhralo vozidlo Alhambra kategóriu „Import Maxivan“ v ankete „Firemné auto roku 2012“, keď v predchádzajúcom roku získalo hlavnú cenu.

Zdroj: Seat

Fotogaléria